Isolatie

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders van isolatie voor uw woning.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

CleanAir Concept

CleanAir Concept richt zich op het binnenklimaat van woningen en gebouwen. Onze aanpak is gebaseerd op de wijze waarop de lucht buiten in de vrije natuur wordt gezuiverd. Toepassing van deze techniek zorgt voor een aanzienlijke verbetering van het comfort binnenshuis en draagt daarmee bij aan het we..
Website: cleanairconcept.nl
Lees verder

HIGH TECH ISOLATIE

Wij zijn een allround gecertificeerd ISOLATIE Bedrijf die U kan helpen uw woning of onroerend goed door goede isolatie 40% minder energie te laten verbruiken. Tevens zorgen wij voor een droog binnenklimaat. Kijk voor meer informatie op www.hightechisolatie.nl of bel 0612073019..
Website: hightechisolatie.nl
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

The Assistant Amsterdam

The Assistant zorgt ervoor dat mensen langer in hun eigen woning kunnen blijven wonen. Ook als ze wat ouder worden. Dat doen we door bouwkundige aanpassingen als drempelloze vloeren, een inpandige lift of een instapvrije douche. Maar bijvoorbeeld ook door een nieuw lichtplan, domotica of aangepast m..
Website: theassistant.amsterdam
Lees verder

TONZON

TONZON is de uitvinder van het opvouwbare isolatiemateriaal, waarbij de benodigde lucht pas op de plaats van bestemming in het materiaal wordt opgesloten. Zij hebben als het ware de thermosfles flexibel gemaakt. TONZON is in Nederland met het Thermoskussen vooral bekend als de pionier op het gebied ..
Website: tonzon.nl
Lees verder