(Trap)liften

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders van huisliften, platformliften en trapliften.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

Apollo Aqua

Dé specialist voor de 55 plusser die zo lang mogelijk thuis wil blijven wonen. U wilt zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen? Misschien is uw huis er niet helemaal geschikt voor? Met vaak kleine aanpassingen is veel mogelijk zonder dat het handen vol geld kost. Van drempelloos, een verhoo..
Website: apollohome.nl
Lees verder

De Scootmobielspecialist

De Scootmobielspecialist is een familiebedrijf wat gespecialiseerd in mobiliteit en rehabilitatiemiddelen. Wij heten u van harte welkom een van onze showrooms, waar u een breed assortiment aan drie, vier en vijf wiel scootmobielen van de hoogste kwaliteit vindt. Wij garanderen u de best mogelijke se..
Website: scootmobielspecialist.nl
Lees verder

EasyHomeLift

EBD Techniek is één van de laatste onafhankelijke liftbedrijven in Nederland. Sinds de oprichting in 1998 zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling, levering en het onderhoud van liften voor goederen en huisliften voor personen. Ons bedrijf heeft drie hoofdsegmenten: lifttechniek, handling geree..
Website: easyhomelift.nl
Lees verder

Ergoflex BV

Ergoflex B.V. is al 35 jaar actief met het op de markt brengen van hulpmiddelen voor de woningaanpassingen en zorginstellingen. Ergoflex levert en monteert producten, die het ouderen en mindervaliden mogelijk maakt risicovrij alledaagse handelingen te verrichten, aangenamer en met meer gevoel van
..
Website: ergoflex.nl
Lees verder

Handicare Trapliften

Handicare is een Nederlandse trapliftfabrikant met een eigen fabriek in Heerhugowaard en bestaat al ruim 125 jaar. Handicare Trapliften ontwikkelt haar producten vanuit de wensen van haar klanten. Wij praten daarom veelvuldig met toekomstige en ervaren Handicare gebruikers. De bevindingen worden zo ..
Website: handicare.com
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

MijnLift.nl

Wij zijn EBD Techniek, een onderneming die behoort tot de Stokvis groep, en die zich sinds haar oprichting in 1906 bezig houdt als toeleverancier van industriële appendages. Ons huidige leveringsprogramma is er op gericht om slimme innovatieve technieken aan te wenden om de individuele mens te onde..
Website: mijnlift.nl
Lees verder

Otolift Trapliften

Familiebedrijf Otolift Trapliften, opgericht in 1891 is al meer dan 45 jaar fabrikant en leverancier van trapliften en jarenlang overtuigend marktleider in Nederland. Otolift onderscheidt zich door kwaliteit, innovatie en betrokkenheid. Door het uitgebreide assortiment kan Otolift voor iedere trapsi..
Website: otolift.com/nl
Lees verder

Preston Ability

Sinds 2004 importeur en exporteur van hulp- en revalidatiemiddelen. Wij staan bekend om onze kwalitatief hoogwaardige producten, flexibiliteit en goede service. Binnen de Benelux zijn wij leverancier van Topro, de eerste in de breedte opvouwbare rollator. Ook met de werkstoelen en Grijppalen van Hep..
Website: prestonability.com
Lees verder

Smienk Trapliften

Smienk Trapliften levert gebruikte trapliften op maat, tegen de helft van de nieuwprijs. Door onze grote voorraad trapliften hebben wij altijd een passende traplift voor u. Zo is een traplift voor iedereen bereikbaar en worden er niet onnodig trapliften afgedankt...
Website: smienktrapliften.nl
Lees verder

The Assistant Amsterdam

The Assistant zorgt ervoor dat mensen langer in hun eigen woning kunnen blijven wonen. Ook als ze wat ouder worden. Dat doen we door bouwkundige aanpassingen als drempelloze vloeren, een inpandige lift of een instapvrije douche. Maar bijvoorbeeld ook door een nieuw lichtplan, domotica of aangepast m..
Website: theassistant.amsterdam
Lees verder

thyssenkrupp Encasa NV

thyssenkrupp is met meer dan 60 jaar ervaring dé leverancier van trapliften. Dat ziet u aan de Swing traplift die zowel aan de binnen als aan de buitenzijde geplaatst kan worden. De binnenkant van de trap heeft de voorkeur omdat u dan de trapleuning kunt laten zitten. Door de gepatenteerde ASL-Tech..
Website: tkencasa.nl
Lees verder

Tramétex Lifttechniek

Tramétex Lifttechniek verzorgd al meer dan 80 jaar de levering van de meest uiteenlopende soorten van liften; goederenliften voor restaurants, platformliften voor winkels en kantoorgebouwen, schaarheftafels voor het laden en lossen van vrachtwagens en natuurlijk een uitgebreid programma woonhuislif..
Website: woonhuislift.info
Lees verder

Welzorg Nederland

Welzorg, onderdeel van de Louwman Group, is gespecialiseerd in advies, verkoop, service, aanpassing en verhuur van (revalidatie)hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking. Naast hulpmiddelen levert Welzorg ook comfortartikelen. Dit zijn hulpmiddelen die het dagelijks leven vergemakkeli..
Website: welzorg.nl
Lees verder

Woonservice senioren

Veilig in uw eigen (t)huis Zou het niet fantastisch zijn om jaren langer in uw eigen thuis te kunnen blijven wonen? Woonservice Senioren regelt en maakt het mogelijk om op een prettige manier alle aanpassingen in en rond uw huis mogelijk te maken. Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring in o..
Website: woonservicesenioren.nl
Lees verder