Verbouwen

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders die uw woning voor u kunnen verbouwen.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

2ONDER1DAK

De oplossing 2ONDER1DAK is er voor mensen die zo lang mogelijk willen wonen in de grondgebonden woning waar zij nu wonen. De aspecten Wonen – Welzijn – Zorg zijn belangrijk en worden, naarmate mensen ouder worden, steeds belangrijker. Onze oplossing levert een belangrijke bijdrage aan de drie ge..
Website: 2onder1dak.nl
Lees verder

Akoestiek Montage Brabant

Akoestiek Montage Brabant is reeds 47 jaar actief in afbouw van projecten. We hebben in de loop der jaren veel ervaring en specialisaties opgedaan. Met onze projectgerichte aanpak staan we garant voor een deskundige uitvoering van projecten. Onze projectleiders en werkvoorbereiders begeleiden de pro..
Website: systeemplafond.info
Lees verder

Beterbad

Beterbad B.V. in Dronten, is vanaf 1976 deskundige op het gebied van bad-renovatie en productie in Nederland. Met producten als ‘’Van Bad naar Douche” en ‘’Beterbad Anti Slip”, is Beterbad marktleider in badkameroplossingen. Mensen worden steeds ouder en met die ouderdom komen vaker g..
Website: beterbad.nl
Lees verder

BlokUnits

Thuis blijven wonen, in de vertrouwde omgeving is de wens van velen. Ook als lichamelijke beperkingen optreden. Bijzondere aanpassingen en een woonvoorziening met alles op de begane grond zijn dan gewenst...
Website: blokunits.nl
Lees verder

De Schans Support B.V.

De Schans is actief in productie, verkoop en verhuur van tijdelijke huisvesting met ervaring van ruim 36 jaar. Met name de laatste 10 jaar zijn de activiteiten van de Schans gespecialiseerd op het gebied van tijdelijke zorgwoningen. Hierin heeft de Schans inmiddels een bekende naam met referenti..
Website: deschans.com
Lees verder

Doorwonen

U wilt zo lang mogelijk blijven genieten van uw droomhuis. Ook als u ouder wordt of te maken krijgt met lichamelijke beperkingen. Doorwonen maakt het mogelijk. Met enkele aanpassingen kunt u zo weer twintig jaar verder in uw eigen woning...
Website: doorwonen.nl
Lees verder

Ekozijn

Wij van Ekozijn vinden het vooral belangrijk rekening te houden met de mening en wensen van onze klanten. Hierdoor stellen wij hoge eisen aan onszelf om topkwaliteit met de best mogelijke voordelen te leveren en te garanderen. U kan steeds rekenen op de permanente hulpvaardigheid en hoge bereidhe..
Website: ekozijn.eu
Lees verder

Hemels Wonen

Een kleine metamorfose of grote verbouwing, nieuwbouw of renovatie, voor uw woonhuis of bedrijfsruimte, Hemels Wonen gaat aan de slag met uw woonvraag en creëert een interieurplan op maat. In iedere gewenste stijl, passend binnen uw budget. Wij brengen uw woonwensen in kaart en maken van uw huis ee..
Website: hemelswonen.com
Lees verder

Ik Wil Langer Thuis Wonen

Wilt u het liefst nog jaren in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen en vraagt u zich af of uw woning hier ook geschikt voor te maken is? Met veelal kleine en praktische aanpassingen, zoals een extra trapleuning, toiletbeugel of een intercom/entreecamera, wordt uw woning veiliger, comfortabeler..
Website: ikwillangerthuiswonen.nl
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

Maatzorg Wonen

Langer thuis wonen betekent langer leven in uw vertrouwde omgeving en langer samen wonen met uw partner en in het bijzijn van uw familie. Langer thuis wonen is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wij zijn u graag tot uw dienst Maatzorg Wonen helpt hulpbehoevende mensen om lang zorgeloos, ..
Website: maatzorgwonen.nl
Lees verder

MAX welzijnswinkel

De firma MAX welzijnswinkel is een jong en dynamisch familiebedrijf wat zich richt op een ieder die een lichamelijk ongemak ondervind, van jong tot oud. Wij zijn een zeer gedreven firma zonder dure managers en panden, waardoor wij u een eerlijke en lage prijs kunnen bieden! De bedrijfsvisie van MAX ..
Website: maxwelzijnswinkel.nl
Lees verder

PasAan

PasAan realiseert in overleg met u woonoplossingen die erop gericht zijn om zelfstandig te blijven wonen in het eigen sociale netwerk, zoals de verplaatsbare mantelzorgwoning en de aanbouw-zorgkamer. De mantelzorgwoning zorgt ervoor dat familieleden buren worden, doordat in de tuin of plantsoen t..
Website: pasaan.nl
Lees verder

PORTAS

PORTAS is sinds 1974 uw specialist op renovtiegebied en wij, het PORTAS-vakbedrijf in uw buurt staan graag voor u klaar voor informatie en advies. Wij renoveren alles om en in uw woning, geheel naar uw smaak en individuele wensen. Duurzaam, snel, schoon en persoonlijke service, dat zijn de kenmerken..
Website: bjw.portas.nl
Lees verder

PuntZorg

Langer en comfortabel thuis wonen betekent bij het ouder worden dat er voorzieningen moeten worden getroffen, die dat ook mogelijk maken. Soms zijn dat ingrijpende voorzieningen en in andere gevallen kan worden volstaan met beperkte aanpassingen. Puntzorg biedt de mogelijkheid om uw woning aan te pa..
Website: https://puntzorg.nl/
Lees verder

The Assistant Amsterdam

The Assistant zorgt ervoor dat mensen langer in hun eigen woning kunnen blijven wonen. Ook als ze wat ouder worden. Dat doen we door bouwkundige aanpassingen als drempelloze vloeren, een inpandige lift of een instapvrije douche. Maar bijvoorbeeld ook door een nieuw lichtplan, domotica of aangepast m..
Website: theassistant.amsterdam
Lees verder

Vcura

Uw hulp om zelfstandig thuis te blijven wonen. Vcura biedt bijna onbeperkte ondersteuning om uw thuiswonen zo prettig mogelijk te laten zijn, thuis waar u controle heeft over uw eigen wil en welzijn. Of het nu gaat om gezellig samen een kopje koffie drinken of om samen op stap te gaan, het verlenen..
Website: vcura.nl
Lees verder

Viega Nederland B.V.

Familietraditie met toekomst Viega is in de beste zin van het woord een familiebedrijf. Wat ruim honderd jaar geleden geboren werd met een vast geloof in een goed idee en gezonde ondernemingsgeest, ontwikkelde zich voor generaties steeds verder. Met de constante uitbouw van het kernbedrijf – de..
Website: viega.nl/visign
Lees verder

Welzorg Nederland

Welzorg, onderdeel van de Louwman Group, is gespecialiseerd in advies, verkoop, service, aanpassing en verhuur van (revalidatie)hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking. Naast hulpmiddelen levert Welzorg ook comfortartikelen. Dit zijn hulpmiddelen die het dagelijks leven vergemakkeli..
Website: welzorg.nl
Lees verder

Wonior

Ons enthousiaste team is reeds vele jaren actief in de bouw en gezondheidszorg. Deze ervaring stelt ons in staat om te adviseren over oplossingen op maat om er voor te zorgen dat onze relaties zo lang mogelijk comfortabel, veilig en zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Eigen gekwalificeerde medew..
Website: wonior.nl
Lees verder

Woonservice senioren

Veilig in uw eigen (t)huis Zou het niet fantastisch zijn om jaren langer in uw eigen thuis te kunnen blijven wonen? Woonservice Senioren regelt en maakt het mogelijk om op een prettige manier alle aanpassingen in en rond uw huis mogelijk te maken. Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring in o..
Website: woonservicesenioren.nl
Lees verder

Zorg en Welzijn Bouw

Oog voor de zorg, verstand van de bouw! Zorg en Welzijn Bouw is gespecialiseerd in het bouwen van woon-zorgcomplexen, zoals het bouwen van zorgchalets, mantelzorgwoningen en het aanpassen van bestaande woningen. Van A tot Z Uw bouwwerkzaamheden worden van A tot Z uitgevoerd en begeleid. Zorg ..
Website: zorgenwelzijnbouw.nl
Lees verder

Zorgwonen

Als u ouder wordt of ziek wordt en met beperkingen geconfronteerd wordt wil u samen met uw geliefden zo lang mogelijk thuis blijven wonen. In veel woon situaties is dat niet goed mogelijk aangezien de huidige woning niet aan de eisen voldoet. Zorgwonen ondersteunt u daarbij met een totaal concept op..
Website: zorgwonen.com
Lees verder

Zorgzelf

Comfortabeler en veilig wonen in uw eigen huis? Zorgzelf is uw partner voor persoonlijk advies. Van senioren telefoon en personenalarmen tot beugels en bredere deuren. Samen met u kijken de professionals van Zorgzelf naar wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot de situatie in en rondom uw huis..
Website: zorgzelf.com
Lees verder