Zorgunit

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders van zorgunits, mantelzorgwoningen en (tijdelijke) zorg-aanbouw.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

Bano Benelux BV

Mensen met een functiebeperking worden gedwongen om zolang mogelijk thuis te blijven wonen. Eén van de belangrijkste aspecten die ervoor kunnen zorgen dat de zelfredzaamheid zo lang mogelijk gewaarborgd kan blijven is een aangepaste badkamer. Bano Benelux kan dit door een kleine verbouwing in het h..
Website: banobadkamers.nl
Lees verder

Barli

Barli is actief in de markt van de prefab bouw van tijdelijke en permanente huisvesting. Dit omvat onder andere de uitbreiding van een woning, een losstaande zorgwoning of huisvesting voor zorginstellingen. Door de korte bouwperiode ter plaatse is de overlast minimaal. De gewijzigde situatie kan na ..
Website: barli.com
Lees verder

Blijf ook wonen mantelzorgwoningen

U wilt zolang mogelijk zelfstandig wonen en de zorg overlaten aan uw directe omgeving? Dat kan met het ‘Blijf ook wonen’ concept van TOP Totaal. Een totaalconcept van advies tot plaatsing en nazorg rond de aanschaf van een mantelzorgwoning, een volledig op maat gemaakte woning. Het concept Bl..
Website: vcura.nl/
Lees verder

BlokUnits

Thuis blijven wonen, in de vertrouwde omgeving is de wens van velen. Ook als lichamelijke beperkingen optreden. Bijzondere aanpassingen en een woonvoorziening met alles op de begane grond zijn dan gewenst...
Website: blokunits.nl
Lees verder

Casenio

Casenio is een innovatieve oplossing voor iedereen die langer, veiliger, comfortabeler of zelfstandiger thuis wil blijven wonen. Op onze stand kunt u kennis maken met deze producten. Wij zullen deze voor u demonstreren zodat u zelf kan zien hoe deze gebruiksvriendelijke producten uw leven makkelij..
Website: casenio.nl
Lees verder

De Schans Support B.V.

De Schans is actief in productie, verkoop en verhuur van tijdelijke huisvesting met ervaring van ruim 36 jaar. Met name de laatste 10 jaar zijn de activiteiten van de Schans gespecialiseerd op het gebied van tijdelijke zorgwoningen. Hierin heeft de Schans inmiddels een bekende naam met referenti..
Website: deschans.com
Lees verder

DomusCura

Bij “Domuscura” wordt praktisch nagedacht over de diverse oplossingen om een echte “ZORGwoning voor u te bouwen voor een alleszins redelijke prijs. Expert in mantelzorgwoningen Ervaren: Onze adviseur heeft ruime ervaring in de bouw (..
Website: https://domuscura.nl/
Lees verder

Duo-Wonen

Een mantelzorgwoning bezichtigen, kom langs bij de stand van Duo-Wonen. Als mensen ouder worden willen ze graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Een mantelzorgwoning plaatsen in uw tuin, zorgt ervoor dat zelfstandige mensen, samen, comfortabel kunnen blijven wonen in hun eigen vertrouwde..
Website: duo-wonen.nl
Lees verder

Hermes Mantelzorgwoningen

Hermes mantelzorgwoningen vervult voor u de rol van adviseur, projectleider en aanspreekpunt tijdens de bouw van de woning. Wij werken samen met gemeenten, woningbouw­stichtingen, thuiszorginstanties, adviesbureaus, leveran­ciers van hulpproducten en indien nodig gaan wij samenwerkingsverbanden a..
Website: hermesmantelzorgwoningen.nl
Lees verder

Hodes Bouwsystemen

Hodes is gespecialiseerd in het realiseren van flexibele huisvesting. Door de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) komen mensen met lichamelijke beperkingen en/of een progressief ziektebeeld in aanmerking voor aanpassingen en speciale voorzieningen voor hun woning. Hodes Bouwsystemen biedt hierv..
Website: hodeswmounit.nl/
Lees verder

Lancet Living

Lancet Living is gespecialiseerd in onder architectuur ontworpen prefab woningen en accommodaties. Voor ouderen of minder validen die graag semi-zelfstandig dichtbij hun kinderen of mantelzorgers willen wonen biedt Lancet Living de Canopy Care: een verplaatsbare, goed geïsoleerde design mantelzorgw..
Website: lancetliving.nl/
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

PasAan

PasAan realiseert in overleg met u woonoplossingen die erop gericht zijn om zelfstandig te blijven wonen in het eigen sociale netwerk, zoals de verplaatsbare mantelzorgwoning en de aanbouw-zorgkamer. De mantelzorgwoning zorgt ervoor dat familieleden buren worden, doordat in de tuin of plantsoen t..
Website: pasaan.nl
Lees verder

ShareCare

ShareCare helpt mantelzorgers om met elkaar én met professionals te communiceren over de zorg voor iemand. Communicatie is belangrijk, maar inzicht in elkaars planning ook. Wie doet wat op welk moment en wat is er nog meer nodig? Wie samenwerkt moet afstemmen. Voor deze afstemming heeft ShareCare w..
Website: sharecare.nl
Lees verder

Stichting Maison Patrick

De doelstelling van Maison Patrick is dat ouderen zo lang mogelijk zelfstandig moeten kunnen blijven wonen in hun vertrouwde omgeving. Zij moeten de regie kunnen blijven voeren over hun eigen leven. Het achterliggende doel hierbij is de verbetering van het welbevinden van deze ouderen, de kwaliteit ..
Website: maison-patrick.nl
Lees verder

Thuis aan Huis

Zorg nodig, maar toch in je vertrouwde omgeving blijven? Een mantelzorgwoning is een aangepaste kant-en-klare woning die u in de tuin plaatst. De woningen zijn snel te plaatsen en kunnen ook weer weggehaald worden als de mantelzorg niet meer nodig is. Ze zijn leverbaar met allerlei aanpassingen en v..
Website: ThuisaanHuis.com
Lees verder

Vcura

Uw hulp om zelfstandig thuis te blijven wonen. Vcura biedt bijna onbeperkte ondersteuning om uw thuiswonen zo prettig mogelijk te laten zijn, thuis waar u controle heeft over uw eigen wil en welzijn. Of het nu gaat om gezellig samen een kopje koffie drinken of om samen op stap te gaan, het verlenen..
Website: vcura.nl
Lees verder

Welzorg Nederland

Welzorg, onderdeel van de Louwman Group, is gespecialiseerd in advies, verkoop, service, aanpassing en verhuur van (revalidatie)hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking. Naast hulpmiddelen levert Welzorg ook comfortartikelen. Dit zijn hulpmiddelen die het dagelijks leven vergemakkeli..
Website: welzorg.nl
Lees verder

Wonior

Ons enthousiaste team is reeds vele jaren actief in de bouw en gezondheidszorg. Deze ervaring stelt ons in staat om te adviseren over oplossingen op maat om er voor te zorgen dat onze relaties zo lang mogelijk comfortabel, veilig en zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Eigen gekwalificeerde medew..
Website: wonior.nl
Lees verder

Woonservice senioren

Veilig in uw eigen (t)huis Zou het niet fantastisch zijn om jaren langer in uw eigen thuis te kunnen blijven wonen? Woonservice Senioren regelt en maakt het mogelijk om op een prettige manier alle aanpassingen in en rond uw huis mogelijk te maken. Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring in o..
Website: woonservicesenioren.nl
Lees verder

Zorg en Welzijn Bouw

Oog voor de zorg, verstand van de bouw! Zorg en Welzijn Bouw is gespecialiseerd in het bouwen van woon-zorgcomplexen, zoals het bouwen van zorgchalets, mantelzorgwoningen en het aanpassen van bestaande woningen. Van A tot Z Uw bouwwerkzaamheden worden van A tot Z uitgevoerd en begeleid. Zorg ..
Website: zorgenwelzijnbouw.nl
Lees verder

Zorgwonen

Als u ouder wordt of ziek wordt en met beperkingen geconfronteerd wordt wil u samen met uw geliefden zo lang mogelijk thuis blijven wonen. In veel woon situaties is dat niet goed mogelijk aangezien de huidige woning niet aan de eisen voldoet. Zorgwonen ondersteunt u daarbij met een totaal concept op..
Website: zorgwonen.com
Lees verder