Tuinieren

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders van producten die u helpen met tuinieren.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

LekkerLeven

LekkerLeven is een online platform waarop diverse soorten goede, betaalbare dienstverlening aan huis aangeboden wordt. LekkerLeven bemiddelt tussen mensen die een dienst aan huis zoeken en mensen die hun dienstverlening aanbieden. Heeft een klant bijvoorbeeld een huishoudelijke hulp nodig dan kan hi..
Website: lekkerleven.nl
Lees verder

PVS Hoveniers

PVS Hoveniers beschikt inmiddels over 10 jaar ervaring in het hoveniersvak. In die 10 jaar zijn alle vormen van tuinaanleg voorbij gekomen, waardoor we inmiddels kunnen zeggen dat geen klus ons meer te gek is. Bij ons staat de klant centraal en dat is dan ook hetgeen wij uit willen stralen. Wij denk..
Website: pvshoveniers.nl
Lees verder

Tuincentrum Veldhoven

Tuincentrum Veldhoven is een tuincentrum en hoveniersbedrijf dat een breed scala aan producten en diensten aanbiedt op het gebied van huis en tuin. U kunt hierbij denken aan ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin en alle producten die je in een goed gesorteerd tuincentrum mag verwachten. Komend vo..
Website: tuincentrumveldhoven.nl
Lees verder

Vcura

Uw hulp om zelfstandig thuis te blijven wonen. Vcura biedt bijna onbeperkte ondersteuning om uw thuiswonen zo prettig mogelijk te laten zijn, thuis waar u controle heeft over uw eigen wil en welzijn. Of het nu gaat om gezellig samen een kopje koffie drinken of om samen op stap te gaan, het verlenen..
Website: vcura.nl
Lees verder